Všedný víkend si zaslúži originálny nápad na chutný a rýchly koláčik 🙂 Zvádnete ho pomedzi nedeľné varenie.
Na 8 porcií budete potrebovať:
1 lístkové cesto (rozvaľkáme a vložíme do formy na chlebík)
1 čokoláda na varenie (tj. 100 g)
2 PL práškového cukru
1/2 pudingu Dr. Oetker Caffé latte (alebo čokoládový)
250 g mäkkého tvarohu
Na ozdobu: smotana na šľahanie & jahody
Čokoládu na varenie rozpustíme a vmiešame do tvarohu. Primiešame aj cukor a puding. Naniesieme na lístkové cesto, uhladíme a dáme piecť. Pečieme pri 160 stupňoch 35 minút. Necháme vychladnúť a podávame so šľahačkou a jahodami. Komu je málo sladký, može posypať práškovým cukrom.
Pridaný puding Café Latté dodá čokoládovo-tvarohovej plnke kávový nádych. Takže sa výborne bude hodiť k nedeľnej kávičke.